0
продукта във Вашата кошница
КЪМ ПОРЪЧКАТА
Каталог / Козметични Уреди
Уред за Фототерапия
Цена: 235 лв.
185 лв.

Процесът на стареене
С напредване на възрастта
, кожните клетки се повреждат поради комбинацията от различни фактори. Повредените кожни клетки работят по-малко ефективно, имат ниско ниво на енергия и отделят по-малко еластин, колаген и други ценни материали, които помагат на изграждането и защитата на кожната матрица.

Какво е Фототерапия?

Фототерапията е процес на подлагане на кожата на източници на светлинни вълни на определени дължини, с цел получаването на различни ефекти.
Фотоновият лъч не е лазер. Това е източник на светлинен диод, неинвазивен студен светлинен лъч и непрекъснат светлинен спектър. В зависимост от желаният ефект, може да се работи със светлинни вълни с различни дължини, безопасно и без странични ефекти.Фототерапията за първи път е открита от НАСА през 1980 година, когато са били изследвани начини за отглеждане на растения в пространството, чрез използването на светлинни диоди, без да се ползва слънцето и земната атмосфера. Успехът на регенерацията на клетките в растенията довела НАСА  до мисълта за изследване на начини, тези светлинни диоди да бъдат използвани в други клетъчни области като например човешкото тяло. Подпомагано допълнително от Министерството на отбраната, учените установяват че подобна клетъчна регенерация се среща в човешките клетки и че раните третирани с пулсиращи светлини се излекуват 4-5 пъти по-бързо и без никакви странични ефекти.

Как Работи?
Фототерапията е неинвазивна процедура, обикновено използвана от дерматолозите, високо-платените салони за красота и пластичните хирурзи, които активират клетките на кожата със светлинни импулси на ниско ниво, като тези импулси не са термична светлинна енергия.
В процес много приличащ на фотосинтезата, специални рецептори в клетките на кожата превръщат светлината в енергия, която се използва от клетките като гориво. Това от своя страна, стимулира клетките да произвеждат по-високи нива на различни протеини и липиди, които са от съществено значение за изграждане и възстановяване на кожната матрица.

Мечтали ли сте, да върнете признаците на стареене и да се насладите на кожа, която изглежда пет, десет и дори двадесет години-млада, без болка или разходи за пластична операция?
В действителност благодарение на тази технология, се получават може би най-впечатляващите резултати за регенериране на кожата, които могат да се намерят извън офиса на козметичните хирурзи и за част от разходите.

УРЕД ЗА ФОТОТЕРАПИЯ
Както вече споменахме, тази система се използва от пластични хирурзи, дерматолози и скъпо-платени салони за красота. Сега благодарение на Уредът за Фототерапия, същата система вече е достъпна за ползване в удобството и комфорта на собственият ви дом! Уредът за Фототерапия е разработен на принципа за стимулиране на клетъчният процес на възстановяване на няколко нива, който гарантира за мека, гладка и по-млада кожа.  Уредът ускорява метаболизма и увеличава енергията на кожните клетки, следователно стимулира и увеличаването на колагена, както и ускорява оздравителният процес и разтежа на клетките 4-5 пъти. Различните видове фотонови лъчи имат различно въздействие върху подобряването на кожата. Това става е чрез специфични фотонови импулси със специфичен спектър, които реорганизират разполагането на колаген, възобновяват еластичността, премахват бръчките и като едновременно с това подобряват и кръвообращението на кожата. Фотоновите лъчи също така се ползват за терапия при слънчеви изгаряния, пъпки, акне и черни точки и белези.

Начин на Действие
Подобно на клинично доказаното устройство използвано за първи път от НАСА, Уредът за Фототерапия, действа чрез излъчване на светлина, която прониква дълбоко в клетките на кожата и им осигурява енергия. Това увеличение в областта на клетъчната енергия стимулира клетките да произвеждат протеини, липиди, еластин и колаген, необходими за възстановяване щетите като бръчки, фини линии, пигментация, огъване и разширени пори.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА УРЕДА:
Три импулсни честоти: ниска, средна и висока и безимпулсно облъчване.
Четири вида фотонови лъчи: червени, сини, зелени и комбинирани.

Сините Фотонови Лъчи се използват за унищожаване на бактериите. Проучванията показват, че синята светлина се използва за изчистване на акнето, чрез комбинираното си антибактериално и противовъзпалително действие.
Зелените Фотонови Лъчи произвеждат вълни, които са с отлично действие за разчистване на епидермалните пигментни лезии, лунички, себорейна кератоза, кафяви петна и други.
Червените Фотонови Лъчи  са предназначени за напълно естественото обновление на кожата. Тези лъчи служат за подмладяване на кожата, като я стимулират да използва собствените си естествени процеси за противодействие от последиците на застаряването и спомага за по-доброто усвояване на козметичните продукти за подхранване на кожата. Клетките, изложени на червена светлина растат 150-200% по-бързо, в сравнение с клетките които не са стимулирани с такава светлина!
Комбинираните Фотонови Лъчи служат за общото подобряване на кожата. Изследвания сочат, че комбинираната светлина довежда до стягане, хидратиране, подобряване на цвета и текстурата на кожата, премахване на пигментните петна, изглаждане на фините линии и бръчки по кожата.

ПРИЕМУЩЕСТВА:
Убива бактериите които причиняват кожни дефекти, дълбоко в кожата.
Намалява и премахва акнето (включително черни точки).
Намалява и премахва слънчевите петна.
Намалява и премахва кафявите петна.
Намалява и премахва възпалението и червенината по кожата.
Намалява и премахва розацеята.
Намалява размера на порите над 50%.
Намалява и премахва бръчките и белезите.
Стимулира образуването на колаген.
Нормализира и изравнява текстурата на кожата.
Премахва разширените и спукани капиляри.

  Поръчай  
Начало . Каталог . Условия за ползване . Начин на поръчка . Начин на плащане . Начин на доставка . Контакти
© 2010 Plan B. Всички права запазени.
Създадено от За Вас