0
продукта във Вашата кошница
КЪМ ПОРЪЧКАТА
Каталог / Козметични Уреди
Уред за Ултразвукова и Фототерапия
Цена: 275 лв.
225 лв.

УРЕД ЗА УЛТРАЗВУКОВА И ФОТОТЕРАПИЯ 

Интегрирайки на най-новите ултразвукова, био-импулсна и фототерапевтична технологии, този уред със слабо топлинно въздействие, с безвредна луминесцентна технология и без UV лъчи е ефективен, безопасен и удобен за ползване. Използвайки най-модерна технология за третиране на кожата, отделя същите специфични светлинни честоти като лазерните, но без дискомфорта, болката и без да поврежда тъканите. Фотонните лъчи проникват по-дълбоко, отколкото лазерната светлина и лесно и равномерно се разнасят върху третираната зона. Уредът използва непрекъснат светлинен спектър, който е неинвазивен и високо ефективен при лечение на различни кожни проблеми, без да създава странични ефекти. Проучванията показват, че светлината от фотоновите лъчи навлиза в тялото, поглъща се от фоторецепторите в клетките и се превръща в енергия. Тези клетки се грижат за красотата и здравето на кожата, като възтановяват нарушенията на меките тъкани, нараняванията и кожните заболявания като псориазис, херпес, язви на краката, изгаряния и пъпки по лицето. Спектърът на светлината е изключително ефективен за лечение на рани и порязвания. Той балансира цвета на кожата и подобрява кръвообращението, инхибира образуването на меланин и пигменти, увеличава борбата с акне и дерматити и изглажда белезите и бръчките.

ПРИЕМУЩЕСТВА:
Ексфолиране на кожата от мъртвите клетки, за да стане по-ясна и с по-здрав тен.
Премахва мазнините, мръсотия и клетъчните отломки.
Свива порите и унищожава бактериите.
Стимулира кожните клетки да произвеждат колаген и еластин.
Намалява фините линии и бръчки, кожата се възстановява и става гладка.
Предпазва от образуването на бръчки (червените лъчи спомогат за стимулирането на размножаването на кожните клетки).
Избелва кожата (зелена и жълта светлина, намаляват и премахват пигментните петна).
Премахва акнето и неравностите по кожата (синята светлина, убива бактериите и действа антисептично).
Спомага за по-доброто усвояване на хранителните вещества от козметичните продукти.
Балансира цвета на кожата.
Засилва кръбообращението на клетките.
Подтиска образуването на меланин.
Стяга кожата.
Изсветлява и заличава белезите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА УРЕДА:
7 вида фотонови лъчи.
Ултразвукови вълни с прекъсната и постоянна честота.
Био-импулсни вълни с прекъсната и постоянна честота.
Възможност за комбинация на различните функции на уреда.
Автоматично спиране на работа при приключване на лечителната сесия.
Лесен за използване.
Лек и леснопреносим.
Подходящ за всякакъв тип кожа. 

Ултразвукови Вълни: Ултразвуковите вълни навлизат в дълбоко в тъканите, излъчват топлина, като по този начин активират, стимулират и подсилват клетките, подобряват имунитета и ускоряват кръвообращението.

Био-Импулсни Вълни: С ниско ниво на електро вълни, тези био-импулси отразяват естествените електрически импулси на тялото и насърчават работата на клетките, предизвиквайки ускореното им възстановяване. При използването на тези био-вълни за масаж на лицето, се активират клетките, подобрява се обмяната на веществата, удължава се животният цикъл на клетките и се предотвратява появата на бръчки по кожата.

Високо Енергийни Фотонови Лъчи

Изследванията показват, че при използването на хелиотерапия заедно с ултразвук, се активират С ензими в клетките, които създават повече енергия и ускоряват производството на комбинацият от ДНК и РНК за образуването на колагенови влакна и за премахване на мъртвите клетки. Фотоновите лъчи също така водят до подмладяване на кожата, до ускоряване процесите на оздравяване и дори работят за увеличаването на естествените слънцезащитни сили на кожата, като подобряват устойчивостта към ултравиолетовите лъчи. Те обновяват и регененрират кожната структура, стимулират био-химичните процеси в клетките, без да ги повреждат.
 

(R)-Червени Фотонови Лъчи: Червеният цвят е един от най-мощните цветове за ускоряването на кръвообращението и стимулиране на клетките на кожата при образуването на колаген. Тези лъчи използват собствените естествени процеси на кожата, за противодействие към последиците от застаряването, за постигане на стегната и гладка текстура, както и за удълживане на действието на козметичните продукти за подхранване на кожата.
(G)-Зелени Фотонови Лъчи: Зелените Фотонови Лъчи изравняват цвета на кожата, като я правят по-чиста, ясна и нежна. Те свиват разширените пори и лекуват раните. Тези фотонови лъчи, също така спомагат за повишаването на резултатите от ултразвуковите вълни, като заедно те се грижат за хидратацията, текстурата и цялостният вид на кожата. Тя се подобрява, заличават се пигментните петна и се заглаждат фините линии и бръчки по нея.
(B)-Сини Фотонови Лъчи: Уредът излъчва сини фотонови лъчи с ниска интензивност, даващи много добри резултати при лечението на акне. Тези лъчи имат антибактериално, успокояващо и противовъзпалително действие.
(R/G)-Жълти Фотонови Лъчи: Жълтият фотонов лъч служи за стягане на кожата и захранването и с кислород. Също така подобрява гъвкавостта на мускулите на кожата, подсилва имунитетa и нервната система. Намалява петната, луничките и ограничава производството на меланин.
(R/B) Лилави Фотонови Лъчи: Имат релаксиращ ефект и подобряват метаболизма на лимфните възли.  
(G/B) Светло Сини Фотонови Лъчи: Умерено лечение на акне и намаляване на възпалението на кожата. Заглаждат бръчките, линиите, подутините и тъмните кръгове околи очите. 
(R/G/B) Комбинирани Фотонови Лъчи: Комбинацията от всичките видове фотонови лъчи се използва за комплексно поддържане на кожата. Стимулира клетките и предизвиква ускорено възстановяване на нарушения на кожата. Има успокояващо въздействие и премахва пъпки и различни дерматити. Той е един непрекъснат светлинен спектър, ефективен при лечението на много и различни кожни заболявания.

  Поръчай  
Начало . Каталог . Условия за ползване . Начин на поръчка . Начин на плащане . Начин на доставка . Контакти
© 2010 Plan B. Всички права запазени.
Създадено от За Вас